hronika.info
Экономика

Закон о реструктуризации кредитов направлен на уничтожение банковской системы, – Лановой

Закон о реструктуризации кредитов направлен на уничтожение банковской системы, – ЛановойДепутат полагает, что закон является откровенно популистским.

Как оценивать принятый вчера закон о реструктуризации валютных кредитов?

Об этом в комментарии Хроника.инфо рассказал депутат Киевсовета Владимир Лановой.

Наш собеседник с ходу назвал принятый вчера закон о реструктуризации валютных кредитов откровенно популистским и непродуманным. Он также заявил, что по сути, этот закон направлен на уничтожение банковской системы Украины из-за того, что банки пытаются привести кредитные и депозитные ставки к европейским нормам.

Следует отметить, что примерно такие же оценки новому закону уже дали в Минфине. Глава ведомства Наталья Яресько уже заявила, что потери от принятия закона составят почти 100 миллиардов гривен.

Читайте также: Яресько назвала популизмом принятие закона о реструктуризации кредитов

Отметим также, что, по словам экспертов, этот закон был принят накануне местных выборов именно из-за своей популистской сути.

Рекомендуем прочитать

Отчаянные китайские застройщики прибегают к причудливой маркетинговой тактике

OSHU

Более 47 000 британских компаний находятся «на грани краха»

OSHU

США увеличивает добычу нефти: теперь война на Ближнем Востоке не страшна потребителям

OSHU

1 комментарий

Ukrainka 03.07.2015 в 14:03

Ті,хто так наполеглево захищає валютних позичальників-боржників, напевно і самі є такими позичальниками…Крім того все починається …зі школи.Навчання 12 років, але знань немає!Ні рахувати ні угоди УВАЖНО читати та підписувати не вміють. Навіщо брали ці валютні кредити, чим керувалися??! Адже в Україні всі розрахунки в національній валюті-ГРИВНІ! Ніхто їх не змушував брати ці кредити у валюті!Брали валюту, брали і зобов"язання вчасно виплачувати — все прописується в банківських договорах!!!
Чому в даній ситуації "промовчують" про депозитчиків? Як 21,5% знімати з нарахованих відсотків (пасивних доходів) — так автоматично списуються, а як отримати свої кошти по закінченні дії депозиту — так зась!місяцями вкладники не могли отримати свої гроші, допоки не вводять тимчасову адміністрацію і через 3-4 місяці починають виплачувати кошти. А валютні вклади?! Отримують у гривні по курсу на день введення тимч.адм., а це вдвічі менше. І щоб купити валюту (вдвічі менше) ще повинні сплачувати 2%??? Це що? Це СПРАВЕДЛИВІСТЬ? Ми ж в Європу прагнемо! Перше що питають на кордоні — це наявність валюти.
Мені, як жінці,яка виростила і виховала двох дітей, змогли отримати освіту, нелегко знайти роботу після 50, а тим паче після 55 років маючи вищу освіту. Президент наклав вето на Закон про вихід жінок на пенсію у 55 років. Може до себе візьме на роботу? То хоча б зароблені та заощаджені кошти, з яких уже сплачені податки, покласти в банк. А це РИЗИК! І в ці "дорогі" часи для простих людей хоча б жити з %% з МОЇХ грошей, харчуватися, сплачувати комунальні, оплачувати навчання дітей.
З 1000тис.грн. нарахованих %% зімається 215грн. податку?! А це немало!
Прості люди і армію підтримують, а там …розкрадають… і так скрізь.
Так це за наш — вкладників рахунок будуть підтримувати позичальників???!!!
Саме в ці хвилину пан Шухевич на Верховній Раді говорить про зняття вето з зікону про вихід на пенсію жінок у 55 років…Хотілося б, щоб Президент ПОЧУВ! 1959р.н. можуть у 55, а 1960р.н — ні??!! Забули про 1990..і далі роки, коли скрізь приймали на роботу до 35 років… А хто в 39-40 візьме жінку з маленькою дитиною???
З повагою, Українка.

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.