hronika.info
Культура

Диля из «ТНМК» победил рак

Диля из «ТНМК» победил ракМузыкант наконец-то сообщил радостную весть в Фейсбуке.

Экс-участник группы «Танок на майдані Конго» победил рак и рассказал об этом у себя на страничке в социальной сети. Эдуард Приступа, которого чаще называют просто Диля, написал следующее: «Ми перемогли рак! Майже 3 місяці напруженої боротьби! — 17!!! кг ваги… Але зараз всі аналізи в нормі! Інформацію отримав вчора ввечері. Професор сказав, що я здоров і можу повертатись до звичайного свого життя)
Дякую Богу. Сину Божому Іісусу Христу, Богородиці, Святому Миколаю Чудотворцю, Святому Едуарду, Матушкє Аліпії, Пантелеімону Целітелю, Святим Отцям, Ангелам охоронцям, Крішнє. Дякую Родині і Батькам. Дякую Друзям. Дякую всім хто вірив, молився, співчував, допомагав фінансово, підтримував морально. Дякую ізраільській компанії за супровід, якісне надання послуг, якісне лікування, турботу до-під час-після! Дякую чарівному доктору, професору, хірургу Оферу Юсуповичу! (Він на фото зі мною і його золоті руки робили операцію) Дякую Аюрведичним центрам Дханвантарі та Чайтамані за чудодійні ліки. Дякую психологам-психотерапевтам Наталії Туканової, Володимиру Вікторовичу. Дякую благодійному фонду допомоги онкохворим дітям Краб та особисто Ларисі Лавренюк за підтримку, консультації та допомогу. Дякую українським лікарям за вчасне обстеження, діагностику і виявлення хвороби.»

Читайте также: Бывший участник группы ТНМК серьезно болен

Также, излечившийся от рака музыкант добавил: «PS. Як і обіцяв, після одужання перераховую залишок у фонд Краб. Він скаладає 700$, що орієнтовно 18200 грн. Врятуємо ще чиєсь життя! Тепер повертаюсь до творчого процесу. Також я і надалі буду продовжувати свою благодійну діяльність у різних напрямках: підтримку онкохворих дітей, дітей сиріт, наших захисників і тд. Ще раз щиро дякую всім! PPS — звісно, тепер я маю протягом 5 років регулярно кожні 3 місяці проходити призначені лікарем обстеження, але то вже не страшно і зовсім інша історія) Бо це Перемога!!!».

Диля из «ТНМК» победил рак

Рекомендуем прочитать

Тёмная сторона детских шоу: куда пропал скандальный создатель Никелодеона

OSHU

«Веном 3» получил зловещее название и ускоренную премьеру

OSHU

Зловещее возвращение детских героев: Феномен худшего кино на Razzie Awards

OSHU