hronika.info
Культура

Маша Ефросинина удивила осенним образом

Маша Ефросинина удивила осенним образомТелезвезда снова очаровала образом.

В последнее время Маша Ефросинина влюбилась в желтый цвет в одежде, который обещает стать главным модным фаворитом зимой 2019.

Об этом пишет Хроника.инфо со ссылкой на glianec.com.ua.

На днях телезвезда снова очаровала образом в стильном желтом свитере, позируя с мужем и сыном. Свой пост в соцсети Ефросинина прокомментировала:

«Одна справа- будучи досвідченою й дорослою людиною, виходити на змагання під прицілом уваги всього світу. Інша — коли тобі 14-18 років, ти у складі Юнацької Олімпійскої збірної, і будеш співати гімн Украіни за хвилину до свого бою — першого й головного в житті!

Сьогодні я сказала юним Олімпійцям, що не треба взагалі допускати думки, що, хто й як буде теревенити про їх виступи- треба проявити себе ТАК, щоб з чистою совістю потім вони могли собі сказати, що виклалися на повну та їм за себе не соромно!!! Все, що їм потрібно- це віра в себе та в свої сили!…….П.С.

Читайте также: Маша Ефросинина удивила элегантным образом

Юнацькі Олімпійські ігри стартують 6 жовтня! Прошу вас писати нашим спортсменам побажання тут) Бо, як виявилось, телебаченння вони не дивляться через постійні тренування, а ось в інстаграм мій заглядають. Сили духу вам, мої особисті герої.»

Рекомендуем прочитать

Жизнь первой леди Франции Брижит Макрон станет темой нового сериала

OSHU

Ведьма из Блэр вернётся: новый фильм ужасов уже в разработке

OSHU

Легендарная группа KISS продала бренд и каталог песен за рекордную сумму

OSHU