hronika.info
Курьезы

Подборка самых веселых петиций на сайте президента Украины

Подборка самых веселых петиций на сайте президента УкраиныСмотрим, смеёмся и придумываем свои петиции.

Сервис электронных петиций работает Президенту Украины работает около месяца. За это время необходимый барьер преодолели просьбы «О разрешении на владение оружием» (уже рассматривается властью), «Вiдмiна грошової застави для коррупціонерів» и «Впровадити електронну систему голосування з відбитком пальців в Верховній Раді». На подходе (21 тыс. голосов из 25) «Збільшення міри покарання державних службовців за хабарництво».

В этом материале собраны наиболее смешные, остроумные и трогательные идеи украинцев, пишет Хроника.инфо со ссылкой на tribun.com.ua.

«Клубничные» истории. Список петиций пестрит требованиями легализовать порно-продукцию и проституцию. Вот один из примеров

Декриміналізувати порно

Стаття 301 Кримінального кодексу «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» є абсолютно безглуздим законом, з ряду причин:
1. Порнографія як така не несе жодної суспільної загрози
2. При її виробництві зазвичай не порушуються права і свободи людей (а випадки у яких порушуються перекриваються іншими статтями)
3. На цей час стаття використовується тільки як засіб виправити погані показники у районних відділках.
Порно не несе суспільної загрози і повинне бути декриміналізоване!

Легалізація проституції

Внесення змін до закону України, що дозволить легалізувати проституцію, що збільшить надходження до державного бюджету та захистить громодян.

Немало новаторов в системе образования. Среди вполне удобоваримых предложений можно найти и такое… Лесь Подеревьянский, напомним, пишет в стиле «без цензуры».

Включити в шкільну програму вивчення творів Леся Подерев\’янського, насамперед п\’єси «Кацапи»

Лесь Подерев\’янський — видатний сучасний український митець, творчість якого є невичерпним джерелом життєвої мудрості, яскравого гумору та здорового патріотизму.

Шкільному курсу української літератури дуже не вистачає позитивних за настроєм творів особливо зараз, коли «…времья таке дурне…»

Трогательное и теплое пожелание вспомнить вкус детства…

Відновити виробництво цукерок Тростинка, Сопілка, Криничка

Відновити виробництво цукерок Тростинка, Сопілка, Криничка. Вже більше 4 років Тростянецька фабрика \’Україна\’ не випускае ці види цукерок. Всі ж їх чудово пам\’ятають. Класні були. Якщо немає можливості випускати їх на цій фабриці — нехай продадуть ліцензію іншим, напр. Рошен.

Это предложение, видимо, доступно к понимаю лишь узким специалистам…

Использование метронома при игре на репетиции

Учитывая одну из важнейших проблем современной очень творческой молодежи — музыкальные способности и предпочтения — считаю необходимым узаконить бесплатное предоставление метронома (фирмы на выбор Правительства Украины) для использования на репетициях музыкального коллектива после их регистрации в соответствующих учреждениях.

За несоблюдение темпа метронома, предоставленного Правительством Украины, предлагаю ввести систему наказания (на усмотрение коллектива) и наоборот — поощрения в размере 5 (пяти) необлагаемых налогом минимумов.

Заборонити пенсіонерам обиратись на виборні посади!

Часто люди змушенні обирати між кількома пенсіонерами свого депутата чи голову, а в подальшому дана особа у звязку із своім віком не бажає в повному обсязі виконувати своі обовязки а задовільняється тільки отриманням заробіньоі плати, яка сплачується із податків населення яке обирало свого очільника для розвитку територіі а не для «проідання податків».

Привет от геймеров… Смеетесь? Такое есть в Швеции, например.

Український кіберспорт у школах

Добрий день, мене звати Калінін Віктор Сергійович. Я пишу цю петицію для того, щоби хтось звернув увагу на такий масовий феномен під назвою «Кіберспорт». У останній час у Україні став відомим кіберспорт, і якщо кіберспорт викладали б у школах то у школярів є вибір (Гуманітарій,Технічний і Кіберспорт)

О декоммунизации. Около 10 петиций в на сайте подписаны в ключе «Оставьте Комсомольску (Полтавская обл.) его название!». Не имаче, как коммунисты постарались, но все, как один. создали новые петиции, вместо того, чтобы подписаться под одной… А вот еще одно интересное предложение в тему.

На місці пам\’ятника Леніну (на Бесарабській площі) поставити пам\’ятник поваленню пам\’ятників Леніну

На місці пам\’ятника Леніну (на Бесарабській площі) поставити пам\’ятник поваленню пам\’ятників Леніну. З композицією: як народні маси тягнуть мотузку від нахиленого вже нею великого пам\’ятника Леніну.

Вважаю це найкращим символом повалення вождизму в Україні.

Вот еще один школьный рационализатор. Радует аргументация

Поставити телевізори у школах

Зачем мы включили следующую петицию в список «дурацких»?.. Очень даже правильная идея.

Ввести тест на IQ для тих хто пише петиції

свобода слова це коли кожен ідіот може сказати все що хоче не маючи ніяких знань про те що він каже, тим паче в інтернеті, тому виходять висери типу «ДОЛЛАР ПО 2.95!!!!», «Мінімальна зарплата Українця 1000$!!!!!», «Відміна ПДВ!!!!!!»

пс. звісно тесту не буде це довго і не раціонально, але так вони хоча б це прочитають

Где-то рядом просьба провести «Тест на IQ для депутатів Верховної Ради».

На последок, крик души из села. Там тоже хотят писать петиции!

WiFi В СЕЛО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте также: Топ-15 самых необычных, смешных и странных петиций к Президенту Украины

Для сприяння прогресу необхідно надати можливість кожному селянину України використовувати WiFi в селах. Для цього пропоную використати найдешевший метод: установку в селах базових станцій Wi-Fі, які зможуть покривати необхідну територію села.

Рекомендуем прочитать

Зловещее возвращение детских героев: Феномен худшего кино на Razzie Awards

OSHU

История гипервакцинации: Мужчина из Германии привился от COVID-19 217 раз!

OSHU

AURUS для диктаторов: Путин раздаёт роскошные авто оставшимся «друзьям»

OSHU