hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

«Міністр ЛНР» Айрапетян не може втриматись від чергового обману «братньої Росії»

У жовтні 2015 року аналітичний відділ ГІ «Права Справа» звертався до Уповноваженого Президента з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірини Геращенко з проханням вирішити проблему постачання вакцин від поліомієліту на тимчасово окуповані території України.

Йшлося про те, що бойовики блокуючи постачання українських ліків на тимчасово окуповані території, спекулюють на цій темі, звинувачуючи Україну в небажанні допомагати хворим дітям.

Через чотири дні після цієї публікації «міністр охорони здоров\’я ЛНР» Лариса Айрапетян повідомила, що «ЛНР» закупила вакцину в Росії.

«Співробітники Міністерства охорони здоров\’я провели моніторинг кількості дітей від шести місяців до повних шести років на території Республіки, в результаті якого з\’ясували, що ЛНР необхідно 53 тисячі доз вакцини. Вартість такої кількості вакцини приблизно 20 млн. рублів, тому ми ретельно все підрахували, щоб зберегти кожен рубль», — зазначила Айрапетян.

«Міністр охорони здоров\’я» Айрапетян ретельно все підрахувала, зберігла кожен рубль і…. замовила у росіян на тисячу вакцин більше, ніж треба. Для чого Айрапетян замовляти на тисячу вакцин більше, якщо «міністерством» проведено моніторинг кількості дітей, не зрозуміло. Примітно, що Айрапетян неодноразово ловили на крадіжках і продажу ліків з російської гуманітарної допомоги, як представники українських спецслужб, так і МГБ ЛНР. Судячи з усього, п.Лариса ніяк не може заспокоїтися.

Додам, що звітуючи про вакцинацію дітей до 6 років, «міністр охорони здоров\’я» т.зв. ЛНР заявила про 103 відсотки вакцинованих дітей в окупованому Луганську.Питання: як це порахувати? 100 відсотків – це значить, що вакциновані всі діти, що потребують імунізації, звідки беруться ще три додаткові відсотки?

«Міністр» Айрапетян, намагаючись виправдатись за свої корупційні схеми і розкрадання російської гуманітарної допомоги , маючи на меті продемонструвати ефективність очолюваного нею «міністерства», фактично замилює очі росіянам, втім, не припиняючи свою злочинну діяльність.

Источник

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU

3 комментария

Микола 27.11.2015 в 16:22

Нічого! Маскалі шахраїх та зложюг люблять!
Тож хай обкрадає бюджет расєї! Нам нам радість!)))))

Нічого!Москалі шахраїв та злодюг люблять! Хай обкрадає бюджет расєї, нам на радість расєї на крах!

Ответить
Нуа 27.11.2015 в 16:22

У цих недореспублік ще й міністри є?

Ответить
Лариса 28.11.2015 в 07:44

Що це за міністри якісь? Добре що хоч в лапки їх взяли.

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.