hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

На окупованих територіях відбуваються масштабні передислокації живої сили і техніки бойовиків

Аналітичним відділом ГІ «Права Справа» зафіксована передислокація важкої бронетехніки бойовиків та «Уралів» з живою силою, на окупованих теренах Луганщини.

Зокрема, поблизу села Ніколаєвка (Станично-Луганський район) помічені СРЗВ«Град», два танки і піхота бойовиків( чотири тентованих автомобілів «Урал»)

Передислокацію бронетехніки бойовики пояснюють аналогічними діями, що відбувається з боку Збройних сил України.

«ЗСУ стягнули 30 одиниць техніки до лінії зіткнення. Так, в н. п. Вільхова відзначено прибуття колони з 30 одиниць техніки на територію цегельного заводу. У тому числі в складі колони було 10 танків і 10 БТР»,- йдеться в повідомленні бойовиків.

Але є такі факти передислокації техніки і живої сили бойовиків, які неможливо пояснити відповіддю на аналогічні дії з боку ЗСУ.

Наприклад, днями з Первомайська Луганської області в бік с.Калинове, звідки ведеться провокативний вогонь по м.Попасна, було перекинуто БТРи з бортовими номерами з 361 по 369. А з селища Лозівське під Зимогір\’ям на Бахмутську трасу були перекинуті чотири БМП та жива сила бойовиків.

За даними аналітичного відділу ГІ «Права Справа», наразі на окупованих територіях відбувається ротація – «неблагонадійні» частини замінюються на більш досвідчені, які пройшли навчання і гарантовано виконуватимуть накази командування та російських кураторів т.зв. ЛНР».

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU