hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Мешканці окупованого Первомайська мерзнуть в своїх домівках

Житлові будинки тимчасово окупованого Первомайська Луганської області другу зиму поспіль залишаються без опалення.

Незважаючи на гучні заяви глави самопроголошеної ЛНР Плотницького про готовність до опалювального сезону, наразі, в Первомайську п’ятдесят два житлові будинки не опалюються.
Внаслідок розморожування системи централізованого опалення у двадцяти п’яти житлових будинків система опалення взагалі не буде працювати.

Проблему відсутності тепла в квартирах мешканців Первомайська вирішили компенсувати за рахунок роздачі дев’ятисот обігрівачів. За прогнозами синоптиків вночі температура повітря в Первомайську впаде до -22°,тому наявність обігрівача не вирішить проблему.

Примітно, що крім житлових будинків без опалення залишаються і дитячі заклади. Наприклад, Первомайська школа мистецтв,що знаходиться за адресою:м. Первомайськ, вул. Макушкіна,б.1В. В школі мистецтв навчаються сто сімдесят учнів.

Як повідомлялося раніше,с. Новоолександрівка Попаснянського району,яке знаходиться на тимчасово окупованій території Луганщини, вже рік живе без тепла.

Попри заяви терористів про «звірства ЗСУ» і «криваву хунту, яка хоче винищити народ Донбасу», в реальності маємо зовсім іншу ситуацію – «захисники» Донбасу прирікають місцеве населення на другу поспіль жахливу зиму без тепла і електрики.

Источник

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU

3 комментария

Василь 04.01.2016 в 15:36

Більшість з них піддалась на підступну про-
паганду рашистських зомбо-ЗМІ й неочікували,
що воно все так буде. А їх же попереджали…

Ответить
НекацапРФ 05.01.2016 в 01:32

Точно так,пане Василю!І переспорити їх було неможливо!Повно родичів у мене в Луганську і області—то знаю!У 2012 р.приїхав з Ростовської обл.,де живу майже 8 р. після 32 р. роботи і життя на Півночі РФ,не виклавши "платіжку" за ЖКГ,де чорним по білому значиться:в РФ електрика—3,5 р.,х.вода—48 р.,1 одиниця тепло-енергі—2100 р.У них же(на російські гроші) електрика—96 копійок,тобто в 3,5 рази дешевша,вода від "Київводоканал"—16 руб(4 гр.),а "Луганськводоканал",проданий Московській фірмі Луганським "регіоналом"Пристюком,продавав воду по 8 гр.(32 руб.РФ),1 Гкалорія—700 руб.,тобто ВТРИЧІ дешевше,ніж в РФ.У сестри була така ж,2-кімнатна квартира,як у мене в РФ,але у мене—центральне опалення,а у неї—індивідуальне,своє газове,та йще цілими днями смажила-пекла на газу ж—і платила за газ ВДВІЧИ менше,ніж я в РФ,хоч я газу витрачав вдесятеро менше!Пенсію мала 1650 гр.,тобто стільки ж,як шахтар в РФ !І що—майже всі в один голос:Нє может такого бить,чтоб в Росіі билі такіє цени!Всє равно ви в Росіі живёте лучше!" Були у мене,возив по хуторах—ні доріг,ні газу,ні роботи—"Как же здєсь можно жить?!"До сраки—"Всє равно в Росіі лучше—вон ти как живёшь!Чего ж ти не уєзжаєш в Украіну?!" Так я ж не лінивий кацап,і пенсію маю не за байдикування 32 роки на Півночі—то й маю пенсію,як у Українського Шахтаря,а не ВТРИЧІ меншу,як у шахтарика в Ростовській обл.! І до Неньки повернувся би хоч зараз, аби був впевнений,що Х.йло не привласнить мою ЗАРОБЛЕНУ пенсію!А що до Первомайська і інших"освобождённих от києвской хунти" місць—так дійсно,більшість там САМІ закликали до себе "русскій мір",на прикладі Чечні,Абхазії,Південно Осетії знаючи,що "русскій мір"—це Війна,Смерть,Голод,Холод і Розруха!Але ж вони сподівались, що все це пройде повз них,а страждатиме від цих "прєлєстєй русского міра" вся Україна! А воно,бач як—українці зупинили Біду саме у них вдома,то й нехай "насолоджуються" тим,чого бажали всій Україні! Біс з ними—точніше,Руській мір" з ними!"За что боролісь—на то і напоролісь!" Але ж є там трохи і нормального люду—от тих жалко до сліз,їй Богу…

Ответить
Иван 07.01.2016 в 13:16

А Вы расскажите в этой статье — почему в Первомайске не везде есть отопление, кто разрушил более половины жилого фонда и инфраструктуры, от чьих снарядов погибло более 800 мирных жителей г.Первомайска. И это им за то, что они не хотели революции и бендеровщины, да и сейчас не хотят. А холод и на территории Украины — последний пример Херсон. После того, что тут натворили батальоны ( читай — Незаконные Вооруженные Формирования), и дети и внуки убитых мирных , все кто сидели в убежищах когда их утюжили чем попало — козлы косоглазые "Донбасс" "Азов" "Торнадо" и т.д. — так вот они никогда не забудут доброты "освободителей"

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.