hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Україна стомилася від імітацій

Можливо я ризикую виглядати занадто упереджено, але як інакше можна пояснити розгортання чергового спектаклю на засіданні уряду?

Цитата з виступу Арсенія Яценюка сьогодні: І я прошу персонально керівника Національного антикорупційного бюро пана Ситника, … порушити реальне кримінальне провадження і взяти цих корупціонерів. Ще й не допустити того, щоб вони зараз швидко покинули територію України.

Іншими словами, корупціонери отримали недвозначний сигнал – тікайте, кажучи словами керівнка уряду – «покидайте зараз швидко територію України».

Цікаво, Арсеній Петрович справді думає, що цьому хтось повірить? Невже, на його думку, в українців настільки недорозвинуте критичне мислення?

Відверто, арешт Сергія Бочковського майже рік тому просто на засіданні кабінету міністрів виглядав більш видовищно і переконливо.

Але проблема в тому, що звинувачення проти голови ДСНС, висунуті тоді, до сьогодні так і не були доведені, а його самого довелося випустити з під арешту.

Однак це добре, що прем\’єр-міністру знову вдалося викрити «замах на злочин» серед підлеглих. Адже за корупційні оборудки в уряді його керівник також повинен нести, як мінімум, політичну відповідальність.

А взагалі справою щодо розкриття можливої корупції з грошима Кіотського протоколу поки хвалитися нічого – побачимо чи дійде вона до суду і яким буде вирок.

Мені здається Україна вже стомилася від імітацій.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU