hronika.info
Тарас Чорновил
Все статьи автора
Мнения

Коли почнеться очищення суддівського болота?

Коли сьогодні таки проголосували конституційні зміни щодо правосуддя, моя вчорашня опонентка Ставнійчук не знайшла нічого кращого, як розкидати їдкі й немудрі коментарі

А суть то в іншому, чого ці «правдошукачі» ніколи чесно не визнають. Вони шукали якийсь глибоко нечесний, але формально законний спосіб, щоб якщо не провалити, то хоча б на рік відкласти переатестацію всіх суддів. І інтерес тут дуже шкурний. Бо за казочкою про те, як якийсь Філатов з АП в ручному режимі керує судами (чому ж тоді більшість рішень в піку президенту чи ГПУ?), користуються продажністю судової гілки влади саме мафіозі, гангстери та корупціонери.

Тобто ті, за якими тюрма плаче, але в них є вдосталь грошей, щоб у суді відкупитися. Згадайте хоча б оті комедії в судах над Корбаном: За один тиждень погодилися на відвід більше суддів, ніж за все минуле десятиліття. Ну це ж відомий спосіб затягування процесу, скоординований з продажними суддями.

Саме, щоб зберегти недоторканною суддівську корумповану касту всі ці «правдошукачі» й розігрували цирк із необхідністю повернути Раді право висловлювати недовіру генпрокурору. За всі роки незалежності ні разу не висловили й, здається і не пробували!!! А суть у тому, щоб на осінній сесії (до кінця січня) не встигнути проголосувати в першому читанні, а отже 226 голосів буде вже на весняній, а остаточне схвалення лише в кінці року. Ну це ж звичайне шулерство!

Але коли Гройсман так само їх обхитрив (загалом не надто чесно, але повністю законно), то який же вереск підняли: «Клоуни, обманщики, узурпатори!» А насправді — дістали своєю ж монетою. Зате у нас є шанс, що ще весною почнеться очищення цього суддівського болота.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU

1 комментарий

Олег 03.02.2016 в 12:46

Судейско-прокурорский корпус при нынешней власти не очистится никогда.Все,что происходит сейчас-очковтирательство.Честные судьи и прокуроры — это почти 100 процентная буцигарня для всей власти и олигархов.Но такого быть не может.Это все разводы для электората и Европы.

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.