hronika.info
Тарас Чорновил
Все статьи автора
Мнения

Якими мають бути продуктивні ефіри, щоб уникнути колгоспу

Щойно мав ефір на Чорноморській ТРК. Це та відома редакція, яка була змушена разом з АРТ покинути окупований Крим. У нас їх можна дивитися в Києві на Воля-кабель разом із ТРК «Соціальна країна»

У них хороший рівень, рекомендую. Де нема в кабельних, можна знайти трансляцію чи архів у інтернеті. Проанонсувати не встиг, бо точний час ефіру з\’ясувався запізно, коли вже не був біля комп\’ютера.

Десь на вечір вони, мабуть вивісять посилання на сайті, то опублікую. Мені було цікаво, але раз зганьбився — випало раптом, як звати Крістін Лагард. Буває ж іноді, коли саме треба. Я її вже і Лафарж і ще якось спробував обізвати, а врешті викручувався: «керівник МВФ». Ну і, кажуть, треба навчитися трохи повільніше говорити, бо ті 120 слів на хвилину — це вже задуже. Теми були різні.

А зараз вибираюся на Еспресо в той формат, що з Сергій Щербина. Там уже буде трохи колгоспу. Колись радив Сергієві: щоб нашу балаканину швидше обривати та мати змогу жорстко модерувати дискусію, підвести до кожного 220 вольт, а ведучим — пульт.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU