hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Цезура ЛНР «косить ряди» української преси

В ЛНР впроваджують цензуру і переслідують за українські газети

В окупованому Луганську «Генеральною прокуратурою ЛНР» порушено кримінальне провадження за фактами продажу і розповсюдження українських новинних газет.

Кримінальне провадження порушено за матеріалами перевірки співробітниками «Міністерства інформації ЛНР» центральної мережі розповсюджувачів друкованих видань.

В ході перевірки мережі розповсюджувачів в торгових кіосках на вул. Радянській співробітниками «міністерства» і активістами молодіжних організацій ЛНР були виявлені три найменування українських новинних газет. Примірники виявлених українських газет вилучено, а матеріали перевірки передані в «Генеральну прокуратуру» і «МГБ ЛНР».

Як повідомлялося раніше, з 16 січня 2016 року «Міністерство інформації «ЛНР» зобов\’язала інтернет-провайдерів Луганська заблокувати доступ до 113 новинних українських порталів. У березні минулого року «Рада міністрів» самопроголошеної республіки «з метою забезпечення національних інтересів» також обмежила мовлення 23 українських телеканалів і російського каналу «Дождь».

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU