hronika.info
Тарас Чорновил
Все статьи автора
Мнения

Колотнеча в країні триватиме?

Шокін уже подав заяву про відставку. Якраз під час виступу А. Яценюка це було оприлюднено

Щодо звіту уряду. Я ним не задоволений, але зараз не до деталей, виступом Яценюка також. Відмічу лише, що деякі речі — лише побажання (вже повторені вдруге), частина — лише концептуальні розробки, максимум у законодавстві, але не впроваджені. Є й прямі викривлення та однобокість.

Але, схоже, що Арсеній Петрович таки змирився з відставкою, пару разів проскочило… І тут я мушу сказати слово на його підтримку. Коли 2010 року Юлю також відправляли у відставку, вона поводилася гидко й хамовито. Пригадуєте: «Я не буду витрачати дорогий, у прямому розумінні цього слова, час народних депутатів…» тому йдіть всі куди подалі — звіту не буде. Тут же було багато дурості напередодні, а зараз якось усе заспокоїлося. Хоча під час відповідей на питання ще може прорвати.

Чи скористається Яценюк порадою Петра Порошенка й самостійно піде та збереже країну від колотнечі? Не знаю. Але тоді точно можна було б швидко обрати новий Кабмін і не мати купи проблем. Хоча у Саакашвілі аж завили б від злості.

Якщо ж не прислухається, то це вже нічого не змінить, лише продовжить на день-два скандал, а далі відкриє скриню Пандори…

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU