hronika.info
Евгений Магда
Все статьи автора
Мнения

Питання для подолання кризи

Відповіді на ці питання допоможуть подолати політичну кризу — з найменшими втратами

Масштабна політична криза, що охопила Печерські пагорби, дозволяє поставити низку питань, відповіді на які повинні допомогти розв\’язати її з найменшими втратами для країни. — Чи розуміють українські політики, що багато їхніх дій є вражаюче точною ілюстрацією до тези про Україну як failed state (державу, що не відбулась), яку російські офіційні особи просувають у інформаційному просторі вже кілька років?

Хто відповідає за формування в Україні поняття «національні інтереси»? Чи існує воно взагалі? — Чому принципи доброчесності державних службовців та готовність протистояти політичному тиску у виконанні уряду з\’явилися лише за два роки після Революції Гідності? — Як пояснити, що проблема політичного тиску на уряд з\’явилася саме напередодні перспективи його переформатування?

Наскільки Верховна Рада спроможна сформувати уряд, у якому не буде партійних квот? — Хто відповість за спробу натиснути на малий та середній бізнес в ході підготовки бюджету-2016? Чи готова держава допомагати розвитку національної буржуазії? — Чому в Україні досі відсутні умови для прозорої приватизації? — Яке логічне пояснення дворічної відсутності в Україні віце-прем\’єра з питань євроінтеграції? — Де новий закон про вибори за відкритими партійними списками? — І наостанок: чи мають намір політики і надалі спекулювати Революцією Гідності, яка з огляду на перебіг подій пройшла повз них?

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU