hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Заява Ляшка – цинічний PR на темі Савченко

Політику зрадило почуття міри.

Це не гра і це не змагання, хто голосніше та дотепніше вигукне про звільнення Савченко – йдеться про життя викраденої і несправедливо звинуваченої людини.

Досить цинічно використовувати цю мужню жінку у своїй політичній боротьбі – це має бути зрозуміло навіть Олегу Ляшку*. Ми зараз всі на одній стороні – на стороні України і на стороні Надії.

Зрештою, давайте не забувати, що нас усіх, незалежно від політичних партій, окупанти поставили б до однієї стінки: і РПЛ Олега Ляшка, і Батьківщину, і БПП, і НФ і багатьох інших.

Щодо Президента, то він задіяв всі можливі міжнародні контакти, щоб натиснути на російського диктатора і вимагає негайного звільнення Савченко без будь-яких умов. Але будь-яка допомога інших українських політиків і суспільства – тільки на користь справі.

*Мається на увазі заява лідера Радикальної партії, депутата Верховної Ради Олега Ляшка під час акції біля стін російського посольства в Києві. Політик заявив, що президент України Петро Порошенко повинен відправитися в Росію замість Надії Савченко, яка перебуває в російському СІЗО.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU