hronika.info
Оксана Сыроид
Все статьи автора
Мнения

Амністія для бойовиків рівноцінна ратифікації пакту «молотова-рібентропа»

Законопроект про тимчасово окуповану територію називає речі своїми іменами.

Вчергове дебатуючи у Брюселі з високопосадовим оонівським дипломатом про визнання російської окупації, отримала красномовну відповідь: «Ми не можемо цього озвучувати, бо Росія не визнає своєї присутності в Україні…».

Що ж Росія визнає? «Речь идет об официальном Киеве и Донбассе. Все. Точка» — цитата із офіційної позиції російського МІДа.

І це «точка», яка всіх влаштовує — Росію, Німеччину із Францією, майже всю решту Євросоюзу, США, ООН. Байдуже, що це — брехня. Байдуже, що внаслідок прийняття цієї брехні за істину українська нація втратить свою державність. Їх же он скільки! І всіх влаштовує. І тільки нас, бачте, не влаштовує.

Хто ще не до кінця усвідомив — підручник з новітньої історії України для наших дітей вже написаний не в Україні і лише чекає на наше схвалення для виходу у світ.

Про те, що ми переживаємо впродовж останніх років там будуть приблизно такі рядки:

«Внаслідок того, що переворот на Майдані здійснювався під керівництвом радикальних правих і фашистів, Крим приєднався до Росії, а на Донбасі розпочалася громадянська війна за права російськомовного населення. Врегулювати громадянський конфлікт вдалося лише завдяки допомозі Росії, Німеччини та Франції. Росія надавала величезну підтримку військовими, зокрема із Чечні та Бурятії, а також гуманітарними конвоями. Величезна заслуга у врегулюванні конфлікту належить також українським бізнесменам-патріотам: Р. Ахметову та Ю. Бойку та ін. Внаслідок спільних зусиль населення Донбасу нарешті отримало довгоочікувану автономію, а український народ знову навіки воз\’єднався із братнім російським народом.»

«Все. Точка.»

P.S. Тому голосування за вибори на окупованих територіях, амністію для бойовиків, а також «особливості» будь-чого чи то в законі чи в Конституції для нас рівноцінне ратифікації новітнього пакту «молотова-рібентропа».

P.P.S. Що робити: законопроект 3593 про тимчасово окуповану територію України. Називає речі своїми іменами: Росію-окупанта, факт і дати початку окупації, наслідки окупації. Тільки ми можемо змусити світ прийняти правдиву реальність.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU