hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

На територіях обох «республік» відбуваються адресні зачистки

Сепаратисти знищують активістів першої хвилі «русской весны».

В тимчасово окупованому Донецьку відбулися похорони загиблого напередодні «глави інформаційного відділу комітету соціальних комунікацій» так званої «ДНР» Максима Лакомова. Лакомов стояв біля витоків «міністерства інформації «ДНР» і був одним з авторів «декларації про незалежність» самопроголошеної республіки.

В окупованому бойовиками Донецьку в ніч на 17 березня в кімнату гуртожитку колишнього ДонНТУ, в якій перебував Лакомов, невідомі кинули гранату.

Офіційні особи самопроголошеної «ДНР» характеризують загиблого як «відмінного журналіста, відповідального працівника, принципового борця з київською хунтою і переконаного антифашиста».

Примітно, що адресні зачистки активістів і польових командирів першої хвилі «русской весны» відбуваються одночасно на територіях обох «республік».

В тимчасово окупованому м. Стаханов Луганської області бойовики т.зв. «ЛНР» заарештували банду місцевого польового командира Володимира Тимофєєва на псевдо «Бабай».

У «Генеральній прокуратурі» «ЛНР» повідомляють про те, що «Бабай» і його поплічники займалися на території Стаханова і в його окрузі зґвалтуваннями та вбивствами. Зараз повідомляють про 20 зареєстрованих фактів.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU