hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

«Миротворець» могли використати в інформаційній провокації

Кремль дістала об\’єктивність зарубіжних ЗМІ.

Цілком очевидно, що сайт «Миротворець» використали – на мою думку він став жертвою інформаційної провокації, до якої ймовірно причетна Росія. Адже публікацією списку журналістів іноземних ЗМІ, які, нібито, працюють на ворога, завдано удару іміджу України.

На місці «Миротворця» я б запросив СБУ розслідувати хто організував витік інформації і з якою метою.

На мою думку Україна не повинна ділити журналістів на «своїх» і «чужих», тим більше, що на відміну від зарубіжних, українські ЗМІ не можуть нормально працювати на окупованих територіях.

Проте звання «журналіста» не можна поширювати на пропагандистів з ідеологічних рупорів Кремля – таких як «Russia Today», «Звезда» та деяких інших, що зловживають назвою ЗМІ.

Враження інформаційної провокації підтверджує публікація персональних даних народних депутатів та українських журналістів, яку організували російські хакери, начебто в помсту за розміщення даних журналістів у «Миротворці»

Найголовніше тут, що хакери безапеляційно називають СБУ винуватцем публікацій у «Миротворці», що з головою видає російську зацікавленість перекинути провину на українську сторону.

Я думаю, Москву просто дістала об\’єктивність зарубіжних ЗМІ на окупованих територіях – публікацією їх банально намагаються витиснути з ОРЛО та ОРДО, водночас, посваривши з Україною.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU