hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

В Україні відкрили сезон полювання на «курченків»

Рух щодо фінансових махінацій оточення Януковича почався.

За вихідні, поки громадськість рефлексувала на нетрадиційне святкування Дня Росії:-), на який у Києві хтось іронічно запропонував провести Марш рівності ЛГБТ, відбулося кілька знакових затримань з подачі оновленого керівництва ГПУ.

Арештовані два творці бізнесових схем младоолігарха Сергія Курченка: колишній заступник міністра економіки Олександр Сухомлін та колишній керівник курченівської компанії SEPEC Андрій Кошель.

Нібито, браво генеральній прокуратурі? Але гризе хробак сумніву – чому творців схем Сім\’ї не арештували раніше? Адже Революція гідності завершилась понад два роки тому?

Як виявилось,по цій та інших справах щодо фінансових махінацій оточення Януковича рух почався після того як їх передали військовій прокуратурі.

Тому самий час зрозуміти – при чому тут військові злочини? Вся справа в тому, що саме там працює прокурор Володимир Жербицький. Він не любить публічності, тому довелося пошукати, чому до нього такий високий рівень довіри.

Причина в тому, що Жербицький вміє не просто порушувати справи і давати санкції на арешти – він доводив справи до реального вироку суду.

Це Володимир Жебрицький керував слідством щодо судді-колядника Ігоря Зварича, який був засуджений на 10 років.

Пізніше той самий Володимир Жербицький добився засудження на 9 років за хабарі глави РДА Брусиловського району Житомирської області В\’ячеслава Дейнеко, що в нього знайшли на рахунку 1 млн євро.

Зрештою, саме Володимир Жербицкий порушив справу за фактом найбільшого хабаря в історії України – 5 млн доларів за дві земельні ділянки у Партеніті в Криму.

Остаточну характеристику Володимиру Жебрицькому дає те, що він починав справи проти Павла Лазаренка, але в 2010 році категорично відмовився порушувати кримінальну справу проти Юлії Тимошенко по грошам Кіотського протоколу.

Хочеться вірити, що він не втратив хватку і доведете різноманітних курченків до суду.

Цікаво, що за інформаціями, що просочуються з ГПУ, це тільки початок. Буде ще не одне затримання і допити дуже високих чиновників.

Coming soon – все тільки починається.

Джерело

Рекомендуем прочитать

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU

Добыча полезных ископаемых на морском дне является экономической необходимостью или опасностью?

OSHU

Критерии выбора мужской куртки: от фасона до утеплителя

OSHU