hronika.info
Богдан Яременко
Все статьи автора
Мнения

Футбол закінчиться, а війна і дороги залишаться

Футбольні пристрасті досить швидкоплинні.

Розумію, що цього не може бути, але все рівно повідомлення на УП «У Франції заарештували головного російського вболівальника» відкривав зі сподіванням, що мій політичний досвід дозволяє правильно розуміти, хто в Росії головний вболівальник….

Фоменко каже, складна ситуація в країні позначилась на результатах гри нашої збірної. Цікаво, у них, в нашій збірній, почастішали обстріли, проривались ДРГ супротивника, вивели гроші в офшори чи підняли на 300 відсотків тарифи за користування буцами? І отой лох, тренер англійців, здогадається слабу гольову реалізацію своєї збірної пояснити Brexitом?..

Україна-Польща. Навіть цілком собі шовіністичні спроби частини польських політиків вчергове «заклєйміть» українців за «геноцид» не дозволять відчути ні зверхність, в разі програшу їхньої збірної нашій, ні злобу в разі, якщо станеться те, що по логіці має статися. Польща — не Росія. Хоча би тому, що вже давно перестала бути поневолювачем і експлуататором (це щоб завершити думку тим, з чого почав — «геноцидом»).

Не факт, що рішення забрати у Росії право на проведення ЧС з футболу у 2018 принесе українським вболівальникам більше задоволення, ніж якщо з росіянами на їхній території кілька разів зроблять те, що вчора зробила збірна Уельса…

Всі ці футбольні пристрасті такі швидкоплинні. За пару тижнів Чемпіонат Європи вже стане минулим. Залишиться війна, злодійкуваті політики, погані дороги і наша збірна по футболу….

Джерело

Рекомендуем прочитать

Ледниковые периоды на Земле: сколько их было и смогут ли люди пережить грядущие

Георгий Юрьев

Ученые выяснили, почему люди зевают: это имело важное значение для наших предков

Георгий Юрьев

Украина рискует остаться без бензина: как исправить ситуацию

Анна Мартынова