hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Порошенко готовий до прискорення темпу проведення реформ

Про це свідчать слова лідера фракції БПП.

Думаю, слова лідера фракції БПП, можна вважати сигналом, що Петро Порошенко готовий до різкого збільшення темпу проведення реформ. Наприклад, це може бути анонсуванням значного посилення боротьби із корупцією.

Окрім того націленість на другий термін – це гарантія проведення довгострокової політики. Порошенко не може втекти, дезертирувати з посади Президента під час війни, тим більше, що як президенту-дипломату і президенту-головнокомандувачу наразі йому просто немає альтернативи.

Петру Олексійовичу нічого не бракує для спокійного життя, яке ведуть багато українських бізнесменів, не знаючи ні політичної відповідальності, ні політичних скандалів. Те, що на відміну від них, він хоче залишатися у політиці – добре для виборців, бо створює конкурентний вибір.

Мені здається, слова Ігоря Гриніва не виглядають, як заява, що готувалася спеціально – радше це відповідь на питання журналістів, яка звучить як щось давно вирішене Президентом, про що знає його соратник, керівник фракції і головний радник.

P.S. В цьому інтерв\’ю Павло Шеремет мене вразив одним питанням 🙂 цікаво хто є джерелом настільки оригінальної інформації

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU