hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Як розвідка «проспала» російські танки

Про домовленості серпня 2014-го.

Подальший розвиток подій показав, що саме ця «непомічена» розвідкою АТО і РНБО колона важкої техніки з РФ зіграла вирішальну роль у деблокуванні Луганська і контрнаступі бойовиків на Лутугине.

20 серпня 2014 року аналітичний відділ ГІ «Права Справа» оприлюднив інформацію, що напередодні, до Луганська, який на той час був фактично заблокований ЗСУ, прорвалися до 40 одиниць важкої бронетехніки з Росії, як підкріплення для членів незаконних збройних формувань.

В оприлюдненій ГІ «Права Справа» інформації йшлося про маршрут пересування колони. Вночі колона пройшла повз с. Пархоменко. В самому Луганську вона була зафіксована в районі кінотетру «Мир» та вул. Волгоградській.

Втім, під час брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО заявив, що наразі немає жодних підтверджень розвідки АТО про існування військової колони, що нібито зайшла у Луганськ.

Примітно, що командувач АТО в Луганській області Ігор Воронченко, якому власне і подпорядковувалася розвідка АТО, навпаки, повідомив, що на Луганщині перебуває колона російської військової техніки.

Відкритим залишається питання-як колона бронетехніки з РФ зайшла в заблокований Луганськ, через чию зону відповідальності? Чи не був сам факт її присутності, підтверджений з різних непов»язаних між собою джерел, фактом певних домовленостей?

Подальший розвиток подій показав, що саме ця «непомічена» розвідкою АТО і РНБО колона важкої техніки з РФ зіграла вирішальну роль у деблокуванні Луганська і контрнаступі бойовиків на Лутугине.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU

1 комментарий

Антонина Ивановна Паладько 22.08.2016 в 14:13

Скільки ще в нашій армії російської розвідки!

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.