hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Чому Наєму та Заліщук заборонили представляти БПП

БПП має право змінити склад делегації до ПАРЄ.

Як мені вдалося довідатися на фракції БПП 14 листопада був проголосований принцип – прізвища не звучали. Суть рішення: ті, хто утворив або увійшов до інших політичних проектів не повинні представляти фракцію БПП у складі постійних делегацій за кордоном.

Переглянувши їх я справді знайшов Світлану Заліщук у складі делегації до ПАРЄ і Мустафу Наєма у складі делегації до НАТО. Водночас обидва народних депутати нібито беруть активну участь у партії Демократичний альянс.

Якщо наступним рішенням БПП відкличе їх зі складу постійних делегацій – це виглядатиме цілком логічно.

Як відомо до Верховної Ради Заліщук і Наєм обиралися від БПП. За квотою фракції БПП потрапили до складу делегацій в НАТО й ПАРЄ. Тепер їх погляди спонукали їх до утворення свого власного політичного проекту.

Пишу максимально делікатно, бо поважаю їхнє право на іншу позицію.

За таких умов, я б вийшов з фракції БПП і склав мандат, бо інакше це політичне лицемірство. Однак вони чомусь цього не зробили.

БПП має повне право змінити склад делегації до ПАРЄ від власної фракції з огляду на нові обставини. А заява Демократичного Альянсу лише доводить, що ці депутати ближче до цієї партії, відтак даремно залишаються в БПП.

Якщо на наступних виборах ДемАльянс включить їх до списку і виграє з ними вибори, то вже від своєї партії вони знову зможуть поїхати до ПАРЄ.

А як інакше?

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU