hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Трансляція допиту – наруга над пам\’яттю Небесної сотні

Щодо допиту Шуляка.

На мій погляд свідчення Станіслава Шуляка ретельно підготовлені сценаристами із Москви. Мета їх сценарію, з використанням українських телеканалів, що ведуть прямий ефір допиту, дезінформувати і розколоти українське суспільство.

Ця спланована інформаційна диверсія має створити у глядачів помилкове враження про агресивних бойовиків, що накинулися на мирних працівників Беркуту і ВВ, примусили їх захищатися відстрілюючись.

Телеканали, що ведуть пряму трансляцію, мимоволі беруть участь у дезінформації. Адже під час допиту ми годинами чуємо лише точка зору Шуляка, який сам є звинуваченим, а тому зацікавленим всіляко вигороджувати себе.

Натомість в інших країнах ЗМІ, як правило, не ведуть прямих трансляцій допитів з суду, а можуть робити лише репортажі, де представлені протилежні точки зору та об\’єктивна стороння оцінка чи коментар.

Таким чином у нас на очах, за допомогою інформаційних технологій, суд над вбивцями Небесної сотні хочуть перетворити на судилище над нашим Євромайданом.

Це наруга над пам\’яттю людей, яких розстрілювали з автоматів та снайперських гвинтівок на Інститутській, що по відео бачив увесь світ

Нагадаю тим хто вже забув, що згідно зі звітом Міжнародної дорадчої групи за мандатом генсека Ради Європи, розслідування встановило – відповідальність за більшість убивств, скоєних 20 лютого, несуть бійці спецпідрозділу «Беркут».

Джерело

Рекомендуем прочитать

Ледниковые периоды на Земле: сколько их было и смогут ли люди пережить грядущие

Георгий Юрьев

Ученые выяснили, почему люди зевают: это имело важное значение для наших предков

Георгий Юрьев

Украина рискует остаться без бензина: как исправить ситуацию

Анна Мартынова