hronika.info
Павел Нусс
Все статьи автора
Мнения

Україна все ще залишається на карті інтересів США

Про це свідчить домовленість про зустріч Порошенко з Трампом.

АП України повідомила про заплановану зустріч Президента Петро Порошенко з Президентом США Дональдом Трампом. Це хороша новина, але новина не для мене та тих, хто слідкує.

Так. 16.11.2016 року, після тел.бесіди лідерів наших держав я писав:

«… пересічні громадяни просто пораділи інформації про перші ознаки налагодження стосунків між двома президентами. Насправді, в офіційних повідомленнях наведено доволі скупу інформацію і використано традиційні бюрократичні формулювання, тому вирішив детальніше зупинитись на тому, що вони означають. По-перше, сам факт розмови свідчить про те, що Україна знаходиться доволі високо на шкалі зовнішньополітичних пріоритетів Вашингтону – Порошенко увійшов до неофіційного Топ-7 лідерів держав, з якими мав переговори Дональд Трамп після виборів.

Відтак, можемо зробити висновок, що Порошенко зумів налагодити дипломатичний контакт з новою президентською адміністрацією, що заперечує прогнози різноманітних експертів про те, що у відносинах Білого дому і Банкової настала криза.

…Досягнення домовленості про проведення двосторонньої зустрічі, а також те, що Трамп прийняв запрошення відвідати Україну, є доказом того, що наша держава все ще залишається на карті інтересів Сполучених Штатів…..»

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU