hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Закриття Липецької фабрики – біда російської пропаганди

У пропагандистів Кремля – чорний день.

Зрозуміло, що закриття фабрики відбулося з політичної волі Петра Порошенка, хоч тактичне рішення закрити фабрику саме сьогодні приймалося управляючим сліпим трастом. Передаючи Рошен в управління, як власник, Порошенко неминуче погоджувався на продаж компанії, або зупинку окремих підрозділів.

Тож закриття Липецької фабрики – сильне рішення, яке повністю спростовує інсинуації, що існували довкола її роботи в Росії.

Проти продажу Липецької фабрики активно працювала російська влада. Розмови з потенційними покупцями, вигадані кримінальні справи – все було підпорядковане одній меті: не дозволити продати фабрику.

З прес-релізу «Рошен»: «арешт майна Липецької кондитерської фабрики, накладений Слідчим Комітетом Російської Федерації в рамках порушеної кримінальної справи, зробив продаж фабрики неможливою.»

Російські пропагандисти намагались використовувати Липецьку фабрику для підриву внутрішньополітичних позицій Президента Порошенка.

Але ганебно і сумно, що українська опозиція, прекрасно розуміючи фальшивість російської пропаганди, продовжувала і розвивала «липецьку тему», використовуючи її в своїх інтересах.

Звичайно ж вибачень ніхто не жде, в політиці не вибачаються. Тільки роблять висновки.

Сьогодні у кремлівських пропагандистів чорний день – така тема пропала…

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU