hronika.info
Игорь Головань
Все статьи автора
Мнения

Щодо постачання продукції на тимчасово окуповану територію

НАБУ викриває ПАТ «Об\’єднана гірничо-хімічна компанія».

Як повідомляється на сайті НАБУ, за версією детективів, організатори схеми не бажали розвивати компанію, виводили з неї фінансові ресурси, скорочували штат працівників при цьому домовляючись про постачання продукції на тимчасово окуповану територію на Сході країни.

Здається у НАБУ забули, що домовлятися про постачання продукції на тимчасово окуповану територію на Сході країни то є ніяк не правопорушення, а навпаки досягнення.

СБУ, наприклад, засуджує «популістські» дії окремих політиків, які ґрунтуються на введені в оману і маніпулюванні свідомістю громадян. Тих політиків, які «прикриваючись патріотичними гаслами «зупинки торгівлі з окупантами», …, пропагуючи введення режиму «економічної блокади», організували блокування руху залізничного транспорту до та з окремих районів Донецької та Луганської областей.»

А в Луганській області проведено системну роботу з відновлення розрахунків за поставлену на територію ОРДЛО воду.

Тобто, не домовляються, а вже домовилися про постачання і фактично постачають.

ЗМІ повідомляють, що «бойовики «ЛНР» виплатили 2 млн грн за воду, поставлену з підконтрольної Києву території. Гроші надійшли на рахунок комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал» в січні 2017 року.

То може НАБУ нарешті пояснить, кому можна домовлятися про постачання продукції на тимчасово окуповану територію, а до кого прийдуть детективи.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU