hronika.info
Павел Нусс
Все статьи автора
Мнения

Дивують політики, які нехтують перспективою перемоги над російським варваром

ЗМІ свідомо ігнорують вичерпану відповідь президента.

Заради отримання політичної влади та здійснення спроби реваншу деякі вітчизняні політики, не прикриваючись, абсолютно відверто і з усіх екранів зомбоящика звинувачують Верховного головнокомандуючого ЗСУ та Президента своєї країни в намаганні йти на поступки ворогові, і поступитися національним інтересом та принциповими умовами політичного компромісу заради миру.

Найважливішим навіть є не брехня коллективного путіна-тимошенко. Проблема полягає в тому, що ціла низька українських ЗМІ цілком свідомо ігноруватимуть вичерпану відповідь Президента щодо можливості проведення виборів на окупованій території за присутності іноземних військ.

Тому прошу максимально поширювати державницьку позицію політика, Президента, який знає як і чим побороти ворога, і бере на себе відповідальність за цей стратегічний курс.

Офіційно: «Проведення виборів на окупованій території за присутності окупаційних іноземних військ є твердо та абсолютно неможливим», — сказав Глава держави Петро Порошенко, відповідаючи на запитання щодо нещодавньої заяви Надзвичайного і повноважного посла Німеччини в Україні Ернста Райхеля.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU