hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Про блокування фестивалю і російських спонсорів

Alfa Jazz Fest – щорічний фестиваль у Львові.

Ні війна з Росією, ні принципове блокування нардепами Самопомочі поставок вугілля для українських ТЕС – не заважають засновнику партії Самопоміч, меру Львова, проводити фестиваль на гроші, що належить другій найбагатшій людині Росії Міші Фрідману.

Особливо за душу бере проникливе інтерв\’ю Андрія Садового, де він скаржиться (російською мовою) на лиху долю і відсутність прямих рейсів Львів-Москва, що «усложняет процесс»

«А.С.: Если говорить о думающей части России, то она желательна во Львове. Многие приезжают на фестиваль Alfa Jazz Fest, на котором, к слову, в прошлом году было более 40 музыкантов с премией Грэмми. Приезжать просто выпить кофе – да, конечно. Правда, нет прямых рейсов с Москвой. Есть только через Минск, Ригу. Это усложняет процесс.»

Якщо чесно, я не проти джаз-фестивалю у Львові і навіть його російських спонсорів – я проти лицемірства.

Або Єгор Соболев та Семен Семенченко мають принципово покинути партію Самопоміч, або заблокувати спочатку мерію Львова, з вимогою відмовитися від російських грошей.

Щодо відсутності прямих рейсів на Москву, то як і багато інших українців, я не страждаю. Тим, хто ностальгує і розповідає про свої жалі – раджу скористатися білетом на Москву, але в один кінець.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU