hronika.info
Павел Нусс
Все статьи автора
Мнения

В Україні набирає обертів огульний популізм

За всім цим стоїть якась сила.

Не можна ігнорувати соціальні мережі, які використовуються ворогом для просування своїх ідей. Наприклад, ось ці наші хлопці роблять величезну роботу на просторах ВК. Тому, ділюся посиланням для користувачів СМ ВК.

«З кожним днем останнім часом все більше і більше в українському сегменті соцмереж вирують всепропальщицькі , чи навпаки, дуже агресивні до чинної української влади настрої, а також різноманітні популістичні заклики відомих, та не дуже, людей.

Подаються наступні меседжі :

— після Майдану стало все тільки гірше (причому мотивують це тільки зрадою/недолугістю теперішніх керевників держави, відкидаючи вплив на сьогоднішній стан речей — відсутність реформ всі 23 роки( а всі об`єктивні чинники економіки поступово погіршилися( те ж старіння нації),натомість всеосяжний тарифний та соціальний популізм, також тотальне розкрадення коштів попередньою владою,та основного чинника — економічної війни, та бойових дій з північним сусідом.

— лунають заклики до повалення української влади( причому теж є характерна риса таких «революціонерів» — вони не називають конкретних імен наступників, яких хотіли б бачити замість повалених)

— набирає обертів огульний популізм деяких недолугих політиків, причому у різних сферах — від закликів до об`явлення війни москві з бомбардуванням її територіі, до закликів до зменшення тарифів з одночасним підвищенням зарплат.

З`явилися навіть цілі спільноти в соцмережах, які спеціалізуються тільки на вище згаданих меседжах. але в мене виникло таке відчуття, що усим цим, якщо не керує, то дуже сильно впливає якась дуже велика, явно антиукраїнська сила.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU