hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Навіщо Плотницький збільшив особисту охорону

Спостерігаються посилені заходи безпеки.

У тимчасово окупованому Луганську співробітники так званих «правоохоронних органів» і спеціальних служб самопроголошеної «ЛНР» переведені на посилений варіант несенння служби.

Так, «МДБ ЛНР» інформує про різке посилення розвідувальної діяльності українських спецслужб на тлі збільшення потоку людей на умовній лінії розмежування. На думку бойовиків, цей фактор використовується українськими спеціальними службами для проникнення розвідувальних груп основним акцентом яких є терористична і диверсійна діяльність на окупованих територіях.

Керівництво «МВС ЛНР» вирішило не залишатися осторонь загальних тенденцій у силових структурах «ЛНР» щодо боротьби з українськими ДРГ і віддало наказ про переведення особового складу на посилений варіант несенння служби.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», протягом останніх днів на вулицях окупованого Луганська спостерігаються посилені заходи безпеки із залученням додаткових сил з числа співробітників так званого «МВС ЛНР». Зокрема, в районі кв.Гайовий і автовокзалу посилені наряди патрульної служби ( два автомобіля) зупиняють весь приватний транспорт для перевірки документів і особових речей.

Крім того, за розпорядженням керівника відділу внутрішньої безпеки апарату «парламенту» П. Бочка введені додаткові заходи безпеки з метою мінімізації ризиків проведення диверсійних актів.

Примітно, що крім цих профілактичних заходів, повідомляється про збільшення кількості особистої охорони ватажка бойовиків І. Плотницького і його найближчого оточення.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU