hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Невдалий захист: Онищенко похвалив Тимошенко

Не варто довіряти комуністичним закликам від акул бізнесу.

З блогу Олександра Онищенка: Очень сильное выступление, рекомендую ознакомиться… Тимошенко бросила вызов…мОтмена этого моратория (на продаж землі) будет означать буквальную распродажу нашей страны…

Вражаючий стиль:) Здається політик і депутат-мільйонер, якого Національне антикорупційне бюро звинувачує у мільярдних крадіжках з державного бюджету, справді вважає себе невинним, інакше б остерігався зашкодити Юлії Тимошенко своєю підтримкою.

У преферансі є такий вислів «допомога дяді Сема» – це коли отримують два тузи у прикупі під час гри в мізер. Олександру Онищенку слід зрозуміти, що для простих людей він із Юлією Володимирівною як ті два тузи. Бо всі спроби мільйонерів зобразити як вони переживають за землю і за народ виглядають комічно.

Як важко повірити, що можна садити картоплю з французьким манікюром, так неймовірно складно довіряти болю мільйонера за «распродажу нашей страны».

Одне з речень полум\’яного тексту Онищенка на захист Тимошенко щось нагадує:

«На самом деле произойдет легализация земли, которой и так за коврижки владеют несколько земельных латифундистов.

У фракції БЮТ Верховної Ради 6 скликання був у нас Андрій Веревський. Буквально днями пройшло повідомлення про придбання ним агрохолдингу з 240 гектарами землі. Я за нього радий – інвестувати це прекрасно, якщо чесно, такі покупки потрібно тільки підтримувати.

Улюблена газета Олександра Онищенка strana.ua пише, що зять Тимошенко Артур Чечеткин також придбав 47 гектарів і це нормально. Для розвитку бізнесу необхідно мати приватну власність на землю, жаль теща цього не розуміє.

Не знаю як ви, а я не вірю цим комуністичним закликам від реальних акул бізнесу – врятувати нашу землю. От звучить якось нещиро…

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU

1 комментарий

Одессит 08.06.2017 в 11:27

Известный в Украине педофил после того, что после обвинения залег на дно вдруг выплыл и разговорился, направив свой говномет в сторону Тимошенко!

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.