hronika.info
Арсен Аваков
Все статьи автора
Мнения

Буду наполягати на виділенні 2 мільярдів

На житло для МВС і МО.

Ізмаїл сьогодні… Нова квартира для прикордонників. Котиків попросили запустити першими. І ми з котиками просто в шоці…))))

А якщо серйозно. Порядку 170 ордерів на квартири ми вручили за останні 4-5 днів для гвардійців, поліцейських, прикордонників, працівників експертних і сервісних центрів… У Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Херсоні, Одесі, Ізмаїлі. З початку року – близько 600. І… це жахливо недостатньо!

В системі МВС працює близько 320 тисяч чоловік!!! (Поліція, Нацгвардія, Прикордонна служба, Служба з надзвичайних ситуацій, Сервісні центри, Експертні центри, Міграційна служба, ВНЗ…) от і рахуйте!

Житло для військовослужбовців гвардійців, прикордонників, поліцейських, рятувальників – системно і адекватно щодо особового складу – стратегічна лінія мотивації в МВС. Це частина соціального пакета, який ми вибудовуємо, щоб Україна мала дієздатних, мотивованих і чесних правоохоронців.

Ми нарощуємо щороку асигнування на житло. Але темпи недостатні. На наступний бюджетний рік потрібно і буду твердо наполягати на виділенні не менше 1 млрд. грн. на житло нашим офіцерам і працівників! І така ж сума необхідна для Збройних сил!

Це справедливо і це правильна інвестиція в безпечне майбутнє!

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU