hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Хто справжній автор ідеї про Малоросію

Сурков пояснює справжній намір Росії.

За останні два дні єдиний позитивний коментар серед політиків на ідею про Малоросію прозвучав від радника Володимира Путіна, якого вважають куратором окупованої частини Донбасу, Владислава Суркова. Текст його коментаря, переданий РИА Новости, цікавий тим, що по-суті видає справжні наміри Росії.

З перших слів радник Путіна висловлює задоволення проведеною провокацією, яка викликала реакцію у багатьох країнах світу: «Весь этот «хайп» по поводу воображаемого государства Малороссия в целом полезен».

В наступних двох реченнях Сурков пояснює справжній намір Росії і фінансованих ними бойовиків: мовляв вони хочуть захопити не половину Донбасу, не увесь Донбас і навіть не «Новоросію» – всю Україну. При цьому своїх маріонеток Сурков називає «Донбас», створюючи враження, що вони діють також від імені Слов\’янська або Краматорська, які були звільнені від окупантів ще в 2014 році.

«Донбасс воюет не за отделение от Украины, а за ее целостность. За всю Украину, а не за ее часть.»

Останній пасаж Суркова видає голубу мрію Кремля – представити власну агресію, як громадянську війну. Задум прозорий – оскільки Захарченко тепер хоче не тільки Донбас, а заявляє претензії на всю країну, значить він не сепаратист, а війна «громадянська».

«… на Украине идет гражданская война между людьми, которые по-разному видят будущее своей страны»

Як бачимо радник Путіна замість Захарченка роз\’яснив як треба сприймати заяву самого Захарченка. На мій погляд таке роз\’яснення є підтвердженням, що автор ідеї про Малоросію у Кремлі.

Таким чином голову так званої ДНР використали для ідеологічної атаки у гібридній війні, що знову підтверджує статус підлеглих найманців так званих керівників так званих народних республік окупованої частини Донбасу.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU