hronika.info
Дмитрий Добродомов
Все статьи автора
Мнения

Київ зекономить аж 1000 гривень

Придбавши трамваї у Польщі, а не у Львові.

Згідно з результатами аукціону в системі ProZorro другий учасник аукціону львівський «Електрон» запропонував трамвайні вагони за 1 млрд 813,200 млн грн, не знижуючи ціну під час торгів. А PESA спочатку пропонувала трамваї за 1 млрд 846,416 млн грн, потім пропозицію знизила на 1000 грн від пропозиції «Електрону» та виграла тендер.

Таким чином середня вартість одного трамваю складе 45 млн 329 тис. грн, а київська влада зекономила по 25 грн на одному трамваї.

Проте в мене просте питання: а хто у нашій владі думає про національні інтереси, про підтримки українського вітчизняного виробника, про стимулювання українського бізнесу?

Ці 1, 8 млрд – це сотні робочих місць, які втратили українці, це близько 400 млн тих же податків, які втратить наш бюджет. Говорячи у своїх палких виступах про патріотизм, наша влада забуває ним керуватися, коли витрачає наші з вами гроші. Такими рішеннями вони просто вбивають бізнес в Україні.

В цю ситуацію негайно мають втрутитися прем\’єр-міністр та президент України.

«Народний контроль» готовий доплатити 1000 грн різниці, аби ці гроші лишилися в Україні. Ми стоїмо на позиції розвитку національних підприємств. Я переконаний, що в теперішній економічній ситуації українська влада мусить акумулювати гроші всередині держави. Це розвиток бізнесу, збереження робочих місць та податки, які повертаються в бюджет.

Відповідний план розвитку української економіки вже має «Народний контроль», і ми подамо його вигляді законопроектів.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU

1 комментарий

рпопо 24.07.2017 в 22:59

Це зрада потрібно України українського народа і наших виробників владу потріьно гнати вони розвалюють економіку України Електро купуйте класний прозоро закрити деректора на 14 років за зраду !!!

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.