hronika.info
Вадим Ткаченко
Все статьи автора
Мнения

У ГПУ можуть випити шампанського

Адже Президент підписав закон про зміни до бюджету.

Частина коштів буде спрямована на будівництво заводу із виготовлення боєприпасів.

Другим напрямком є фінансування поставок в армію надзвичайно важливих типів озброєння, зокрема танків «Оплот».

Будуть закуплені засоби радіоелектронної боротьби, безпілотні літальні апарати. На ці ж кошти профінансують виробництво українських ракет.

Мінімум 1 мільярд гривень на прохання президента депутати розподілили на нову житлову програму для військових-контрактників.

А от тепер хотілося б почути визнання помилок тих коментаторів, хто ще кілька місяців тому переконував Україну, що насправді конфіскованих коштів нема і до них, нібито, не причетний Янукович. Що Луценко все, нібито, зробив виключно для піару. Що це рішення суду ось-ось оскаржать і зовсім відмінять.

Як бачимо гроші є, рішення не відмінили і найголовніше – кошти розподілені не поміж своїми, а прозоро в парламенті, через державний бюджет, на потрібні і зрозумілі всім цілі.

У зв\’язку з цим пригадується історія 12-річної давності про витрачення коштів, отриманих від продажу Криворіжсталі. Мільярди гривень тоді просто проїли – пустили на погашення дефіциту бюджету і дефіциту пенсійного фонду. А сам Кривий Ріг від продажу комбінату отримав «велетенську суму» – близько 1% коштів.

Відчуйте різницю.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU