hronika.info
Владимир Цыбулько
Все статьи автора
Мнения

Ситуація нагадує сценарій з «Кольчугою»

Кремль його реанімував.

Інформагенство з кремлівської орбіти вільно займається підривною роботою на території жертви власної агресії! Тому доки РИА НОвости не видворене з України, доти ми будемо інформаційною колонією РФ.

Питання до керівників Українського радіо: кому ви служите, постійно цитуючи РИА НОвости на гроші українських платників податків?

Питання загальне: Що робить в українській політиці Юлія Тимошенко, розганяючи в якості кремлівської маріонетки антиукраїнські і антидержавні сценарії. Невже вона така викінчена дура, щоб не відрізнити Версаче від Слави Зайцева ? Тимошенко свідомо включилася в сценарій дезінформації західних партнерів, точно такий самий, як свого часу Медведчук із кремлівськими ізолювали Леоніда Кучму від цивілізованого світу. Тоді український виріб «Кольчуга» — суперконкурентноздатний , таки наробив репутаційної шкоди Україні. Зараз до того ж ще й пригадується нелюдське вбивство Георгія Гонгадзе, котре було також елементом сценарію великої ізоляції України з подальшим заганянням в кремлівськке стійло! Тимошенко напевне вже знає, кому вони хочуть ввиділити роль Георгія Гонгадзе у новому сценарії. Бо роль » Кольчуги» приписали ракетним двигунам Південьмашу!ВОНА ТАК РВЕТЬСЯ У ВЛАДУ, ЩО ГОТОВА СТАТИ ПРЕЗИДЕНТОМ ПОПЕЛИЩА ВІД УКРАЇНИ!

КИЕВ, 14 авг — РИА Новости Украина. Если информация о поставках Киевом оружия и военных технологий в Северную Корею подтвердится, Украину ждут «санкции и катастрофа», заявила глава фракции «Батькивщина» Юлия Тимошенко. REUTERS KCNA NYT: украинские двигатели в ракетно-ядерной программе КНДР Ранее газета New York Times со ссылкой на засекреченные оценки разведывательных служб США и исследование эксперта аналитического центра International Institute for Strategic Studies Майкла Эллемана сообщила, что Северная Корея могла через черный рынок получить для своих баллистических ракет двигатели, произведенные на украинском предприятии «Южмаш».

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU