hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Саакашвілі програв у Грузії

Такими мали б бути заголовки новин.

Вчорашній футболіст, а тепер політик, балотувався проти кандидата від партії «Єдиний національний рух», що була створена Михайлом Саакашвілі.

Відрив був вражаючий і перемога переконлива. За даними екзит-полів суперник Каладзе від Саакашвілі програв аж 39% голосів, тому цілком виправдано написати «з тріском програв».

Однак в Україні журналісти не помітили, хто програв Каладзе і майже всі написали про «виграш колишнього футболіста київського «Динамо».

Друзі, але для чого писати про минуле, коли в нас є теперішнє, адже Саакашвілі поруч з нами організовує протести і вважає себе українським політиком?

До слова, на Мальті, де відбувався самміт Європейської народної партії, Михаела Ніколозовича представили… як «лідера грузинської опозиції». Тобто від тієї самої партії «Єдиний національний рух», що тепер програла в Тбілісі.

Хто співпрацює з грузинськими ЗМІ нині має чудову нагоду запитати коментар «лідера грузинської опозиції», щодо провалу його політичного проекту на виборах у грузинській столиці.

Виникають і питання навздогін – чому невдячні грузини настільки не хочуть цінувати результати тих блискучих реформ, які провів лідер грузинської опозиції, коли він був президентом країни?

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU