hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Акція третього грудня оплачена

Хто спонсор проекту?

Сайт Главком оприлюднив сенсаційну інформацію про кошторис організації протестів 3 грудня. Однак дотепер ні Рух Нових Сил, ні екс-президент Грузії ніяк не прокоментували це викриття.

Мовчання основних фігурантів скандалу може підтверджувати достовірність журналістських розслідувань – за організацію протестів у Саакашвілі платять грубі гроші.

Таблиці містять докладну інформацію скільки людей буде привезено з якої області і навіть телефони відповідальних осіб.

Але найбільше вражають розміри фінансування – лише за один день 3 грудня на доставку протестуючих, їх харчування та агітаційну продукцію витратять 1 139 500 грн. При цьому до Києва привезуть з усіх областей лише 3533 найнятих демонстрантів.

Головне питання – хто ж оплачує настільки значні витрати на протести Саакашвілі і як це пов\’язано з «баригами» та олігархами, проти яких на словах любить виступати колишній президент Грузії?

Не менш цікаво, чому протестуючих звозять до Києва з регіонів – виходить, що кияни не підтримують протести взагалі, раз потрібна масовка з усієї країни?

До речі з таблиці видно, що найменше людей дають Тернопільська, Хмельницька, Кіровоградська, Полтавська і Чернігівська область, що може свідчити про особливу слабкість місцевих організацій РНС у тих регіонах.

Хочу нагадати, що справжній Євромайдан у Києві підтримували насамперед кияни, зносячи на Майдан і власні гроші, і продукти, і теплий одяг.

Як на мене співпраця Саакашвілі і грошових мішків,стає все більш очевидною і це погубить протести – який сенс йти протестувати просто так, коли за це платять добові і безкоштовно годують?

І на місці спонсорів я б переглянув цей кошторис – коли ще є така нагода побачити чи відповідають цифри витрат тим сумам, які перадає спонсор.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU