hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Про втечу Саакашвілі

Не відчуваючи вини – не тікають.

На мій погляд Саакашвілі зробив найбільшу помилку від часу повернення в Україну – втік з-під варти, заховавшись від правосуддя за спини людей.

Так не робив жоден український опозиційний політик. Свого часу Юлія Тимошенко, знаючи, що після перерви її затримають, холоднокровно пішла на обід у сусіднє з Печерським судом кафе. Юрій Луценко, отримуючи звідусіль попередження про можливість арешту, навіть не скасував ранкової прогулянки, демонстративно зневажаючи небезпеку.

На відміну від них Михайло Саакашвілі видерся аж на дах будинку, звідки його знімали правоохоронці, а пізніше вирвався за допомогою прихильників з авто СБУ, де йому, власне, нічого не загрожувало, окрім слідчих дій.

Тваринний страх бути затриманим і небажання співпрацювати зі слідством свідчить про те, що Саакашвілі може відчувати обгрунтованість доказів проти себе. Він справді говорив з Сергієм Курченком, прекрасно усвідомлюючи, що бере фінансування від банди Януковича, яка пограбувала країну.

На мою думку, ті, хто допоміг йому втекти з автомобілю СБУ, є або задуреними, або частково й найнятими людьми, які знають, що отримують гроші проросійського олігарха.

Якщо у протестах перед Верховною Радою все ж таки беруть участь чесні люди, вони мають переконати Саакашвілі самостійно прийти на допит в СБУ і у суді, а не на площі, доводити свою правоту.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU