hronika.info
Юрий Луценко
Все статьи автора
Мнения

Щодо пікету під будинком моєї сім\’ї

Моральні проблеми залишаю на совісті «активістів».

1. Субота у мене завжди робочий день. Якраз під час акції екзальтованих борцунів я провів нараду щодо вирішення важких проблем обміну наших військовополонених.

2. До висловлення позиції, в тому числі критичної, щодо мене ставлюся спокійно. Моральні проблеми пікетування домашнього помешкання залишаю на совісті «активістів».

3. Картатої ковдри не потребую. По-перше, я працюю чесно. По-друге, ніколи (на відміну від їхнього кумира Саакашвілі) зі своєї країни не тікав. Спроби представити мене Пшонкою мають такі ж перспективи, як порівняння захисту Дніпропетровського аеропорту, де служив один з основних організаторів акції, з обороною ДАПу, де служив добровольцем мій син.

4. Як автор відповідного закону, я чітко знаю – НАБУ потрібне країні. Але всі правоохоронні структури, зокрема і НАБУ, мають працювати на основі закону.

Проблему наявності кричущих порушень тиском на мене не змінити. Якщо на очевидну проблему із законом в діяльності негласних працівників НАБУ депутати-антикорупціонери йдуть на мітинг, доведеться моїй дружині внести необхідні правки в закон.

5. Двері ГПУ для узгодження плану повернення НАБУ в правове поле України – відкриті. Відмова від цього грає на руку лише корупціонерам, які 100% виграють суди через недопустимість доказів, зібраних НАБУ в незаконний спосіб.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU