hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Чиї гроші роздавалися після маршу Саакашвілі

Блогер Дзиндзя оприлюднив показове відео.

Враховуючи, що наприкінці минулого року одного з помічників Михайла Саакашвілі зафільмували під час отримання 200 тисяч доларів від помічника олігарха Сергій Курченка, виникає враження, що акція 4 лютого також могла бути профінансована кимось із олігархів.

У зв\’язку з цим виникає кілька відкритих питань до Саакашвілі:

1. Невже учасники маршу не схотіли безкоштовно брати участь у акції? На Євромайдані та під час Помаранчевої революції ми несли гроші на Майдан, але не з Майдану.

2. Хто цього разу став спонсором, який оплатив збір учасників маршу з-поза Києва і профінансував оплату, якщо вона була? Якщо це не Курченко, який олігарх ще міг передавати гроші і в якій сумі? Як громадськість взагалі може контролювати витрачання таких коштів?

3. І питання для перевірки – чи підтримує Саакашвілі позовну заяву державного Приватбанку до колишніх власників банку Коломойського та Боголюбова, яку тепер розглядає високий суд Лондона?

До речі напередодні маршу в мережах з\’явилися пропозиції взяти участь у ньому за 350 грн. Цікаво чи платили і скільки дісталось учасникам?

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU