hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Нелегала депортували, звідки він прийшов

Півроку тому Саакашвілі зневажив держкордон.

За цей час відбулась ціла серія юридичних поразок. Спочатку суди визнали законним позбавлення громадянства. Пізніше – відмовились надавати статус біженця апатриду.

Це можна зрозуміти, бо важко повірити, що йому загрожували у європейській Польщі і він рвався заховатися в Україні. Тим більше, що на захист пам\’яті Степана Бандери він досить демонстративно не став. Навіть зараз, коли прийняли польський закон про криміналізацію «бандеризму.».

Але за кілька місяців перебування в Україні він його прихильники:

Заблокували центральну вулицю Києва і встановили намети. А потім розійшлися з наметового табору, залившивши кілька сотень практично порожніх «малих архітектурних форм» і повне враження бутафорної фальшивості своїх протестів.

Спожили (за даними слідства) не менше 200 тисяч доларів, отриманих від агента Сергія Курченка, що підтверджують записи розмов з «гаманцем Януковича» та відео передачі грошей.

Використали години ефірного часу та тисячі шпальт газет поширюючи між українцями ненависть, зневіру у власних силах і розбрат між учорашніми побратимами, які пліч-о-пліч пройшли євромайдан.

Що ж в результаті? Кілька відсотків рейтингу і поганий присмак, ніби хтось скористався твоєю країною на втіху непомітним ляльководам з Москви?

Реадмісія стала найгуманнішим виходом для Саакашвілі, якого цілком могли відправити вже сьогодні у реформовану ним грузинську тюрму.

Ніхто й не сподівається, що це примусить його мовчати, інакше б той літак полетів не на захід, а на південь, за великий Кавказ.

Реадмісія – це законний, виважений крок і одночасно жест утоми країни, яка має вистраждане право жити і розвиватись спокійно.

Єдине, що турбує, трохи шкода Польщу – будемо сподіватись Михайло не захоче займатись політикою ще в одній країні.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU