hronika.info
Виктор Таран
Все статьи автора
Мнения

ЄСПЛ ухвалив важливе рішення

Закладений фундамент розвитку соціальних відносин.

Цитую «Європейський Суд відмовив жителям Донецька у позові, в якому вони звинувачували Уряд України у припинені їм виплат пенсій та інших соціальних виплат. Суд установив, що уряд вжив усіх розумних заходів, щоб гарантувати доступ до судової системи жителям територій, непідконтрольних уряду.»

Для України є надзвичайно важливе формулювання результативної частини:

Враховуючи тривалий конфлікт, Україна позбавлена можливостей забезпечити належне функціонування судів і виплату пенсій на території поза її контролем.»

По суті ЄСПЛ переклав всю відповідальність за подальше дотримання соціальних стандартів мешканців тимчасово окупованих територій на Росію.

Що у свою чергу означає, що після звільнення окупованих територій від російських військ Україна зможе виставити рахунок Мордору, за всі соціальні збитки, включаючи пенсії, які зазнали громадяни України

АПД колеги юристи уточнюють, що це рішення не покладає повноцінну відповідальність на Росію. На їх думку це повноцінна перемога, а лиш перший крок до неї. А що думає Офіс Уповновпженого з прав людини Міха Анархіст Чаплига (Михаил Чаплыга) Bohdan Kryklyvenko ?

АПД 2. Прошу вибачення у читачів, що ввів в оману постом. По факту, рішення говорить наступне: шановні мешканці ЛНР і ДНР перед тим як іти судитись в ЄСПЛ ви маєте пройти всі судові інстанції на території де ви мешкаєте. Україна створила всі умови для роботи повноцінної судової системи От цим і користуйтесь. Програєте в і інстанції — тоді подавайте позов до нас.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU