hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

У «ЛНР» відбувалися навчання «народної міліції»

Були задіяні установки УР-07.

Протягом останніх тижнів на території окупованих районів Луганської області відбувалися активні військові навчання окремих підрозділів так званої «народної міліції ЛНР».

На полігоні «Успенський» проводилися заняття інженерно-саперних підрозділів «народної міліції» самопроголошеної «республіки», в ході яких були задіяні установки розмінування УР-77 (неофіційна назва – «Змій Горинич»).

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», в ході тактичних навчань інженерно-саперних підрозділів бойовиків, крім установок розмінування УР-77 були задіяні установки УР-07. 28 травня 2015 року «Права Справа» оприлюднила інформацію про наявність у бойовиків самопроголошеної «ЛНР» двох установок дистанційного розмінування УР-07 та їх передислокацію, після випробування на Олександрівському полігоні під Луганськом, в напрямку м. Щастя.

Установка УР-07 створена на базі шасі БМП-3. Крім того, на ній розміщена пускова установка із подовженим зарядом розмінування УЗП-06 і УЗП-06Д. Це дозволяє пробивати коридор у мінному полі на дальність від 340 м до 1 км, а його ширина може сягати декількох десятків метрів. У ЗСУ на озброєнні таких установок немає.

СММ ОБСЄ підтвердила наявність у бойовиків установки розмінування УР-77. В районі проведення військових навчань бойовиків, поблизу населеного пункту Мирне, міні-БПЛА СММ зафіксував 1 інженерну машину (МДК-3), 1 установку розмінування (УР-77) та 2 мінні загороджувачі (ГЗМ-3).

Нагадаю, 11 березня в ефірі телеканалу «112 Україна» була оприлюднена інформація аналітичного відділу ГІ» Права Справа» щодо дати і місця початку військових навчань бойовиків, а саме:12 березня, територія так званих «лутугинських таборів».

13 березня в районі «лутугинських таборів» ( н.п. Мирне та н.п. Круглик), місія ОБСЄ зафіксувала велику кількість важкої бронетехніки та артилерії бойовиків.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU