hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Путін спеціально провокує Захід

Президент РФ дав чітко зрозуміти, чого варто очікувати.

Великобританії санкції проти Росії потрібно було починати із заморожування активів російських олігархів, а не висилки дипломатів. Це показник, що Британія не хоче йти на погіршення стосунків з РФ.

Путін дав чітко зрозуміти і своєму електорату, і Заходу, чого варто очікувати. Жорстка позиція. І ультиматум Заходу Кремль розглядає, як мінімум, скептично. Реакція Британії, крім вислання дипломатів – принц Чарльз не поїде в Росію на Чемпіонат світу з футболу. Це що, все? Рано чи пізно кількість дипломатів буде відновлена. Це намагання Британії зберегти гарну міну при поганій грі.

Більше того, Росія спеціально провокує Захід, тому що знає: ніякої реакції не буде. Навпаки це підвищує авторитет Путіна в середині Росії і на міжнародній арені. Спецслужби ліквідують зрадників, і за це, в кращому випадку, на Чемпіонат не приїдуть представники королівської родини.

Санкції проти Росії потрібно було починати із заморожування активів російських олігархів. У Великобританії зосереджено більшість капіталів, як в одній з найбільш стабільних країн. Абрамович володіє футбольним клубом «Челсі», і не тільки він. І це був би найбільш вразливий момент впливу на Путіна і його найближче оточення. Блокування або обмеження бізнесової активності росіян у Британії. А Лондон тільки пообіцяв заморозити активи, якщо будуть докази.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU