hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Російські війська і місцеві бандформування активно перегруповуються

Використовуючи режим припинення вогню.

Днями з окупованого Луганська була отримана інформація про чергову ротацію російських «відпускників». За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ» Права Справа», йдеться про новий «заїзд» російських «відпускників» до гуртожитків ЛНАУ.

Наразі російські військові в Луганську дислокуються в кількох місцях, в тому числі в гуртожитках N3, 4 Аграрного університету (ЛНАУ).

Крім того, в окупованому Луганську зафіксованаЧитайте також: Аваков: МВС готується до деокупації Донбасу активізація руху живої сили та техніки бойовиків на базі «Транспеле» та території Луганського летовища.

У свою чергу, в звіті СММ ОБСЄ повідомляється, що у непідконтрольних уряду районах, а саме:на аеродромі на південно-східній околиці Луганська, члени патруля Місії бачили 7 танків (Т-72), 7 самохідних гаубиць (2С1 Гвоздика, 122 мм), 5 буксируваних гаубиць (2А65 Мста-Б, 152 мм) і 7 РСЗВ (БМ- 21).

Російські війська і місцеві бандформування використовуючи режим припинення вогню активно перегруповуються і активізують ресурси матеріального забезпечення.

Нагадаю, нещодавно було зафіксовано передосликацію бронетехніки ЗС РФ біля кордонів з Україною.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU