hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

«Рейтинг» – це справжній провал

Невмілі соціологи паляться на деталях.

Кажуть радянських шпигунів часом ловили на тому, що вони не вміли рахувати розгинаючи пальці, а загинали їх як в СРСР. Тепер можемо жартувати, що невмілі соціологи, як і шпигуни, також паляться на деталях:)

Соціологічна група «Рейтинг» провела значне дослідження, виклавши його з десятками графіків і діаграм. От тільки на малюнку, що ілюструє схвалення або несхвалення дій президента соціологи подали дані за (увага!) березень і квітень 2014 року, коли Петро Порошенко ще президентом не був.

Скажете не важливо? Маю заперечити, якраз навпаки, бо якщо в цьому місці написана всім очевидна брехня, то як довіряти іншим дослідженням?

Щодо довіри до влади – це стара історія. 3 серпня 2009 року, на другий рік перебування Юлії Тимошенко на посаді прем\’єра і 4 рік президентства Віктора Ющенка владі не довіряли ще більше – 85% за опитуваннями американської фірми «Гелап».

Розчарування українців тоді виникло через постійні скандали і протистояння між прем\’єркою та президентом. Дуже сподіваюсь, що ми не вступимо вдруге в такий страшний для країни період.

Джерело

Рекомендуем прочитать

Ледниковые периоды на Земле: сколько их было и смогут ли люди пережить грядущие

Георгий Юрьев

Ученые выяснили, почему люди зевают: это имело важное значение для наших предков

Георгий Юрьев

Украина рискует остаться без бензина: как исправить ситуацию

Анна Мартынова