hronika.info
Виктор Таран
Все статьи автора
Мнения

Щодо нападу на Катерину Гандзюк

Місцева поліція саботує розслідування.

Нападника на Катерину Гандзюк бачили за пару днів до інциденту. Місцеві жителі кілька разів телефонували в поліцію, повідомляючи, що коло будинку Каті перебувають дивні люди, але від них не було жодної (!) реакції.

Пізніше, після нападу, батько бачив нападника, який облив Катю, але поліція знову проігнорувала ці сигнали.

Після того як облили Катю, свідки намагалися кілька разів надати інформацію поліції про те, як виглядає нападник. Але (!) поліція не брала в роботу ці покази (!!!) ігноруючи заявників.

Поліція (закреслено) Мєнти (!) повністю провалили перший найважливіший день розслідування. Досі не проведена експертиза речових доказів, тому ніхто не знає, який розчин вилили на Катю. А це суттєво впливає на подальші боротьбу з хімічними реакціями в її організмі. Все це свідчить що місцева поліція саботує розслідування і покриває злочинця! Довіри до них не має жодної!

Саме тому Міністр Аваков зобов’язаний у найкоротші терміни розібратися в ситуації та покарати всіх винних місцевих ментів за провал першого дні слідства. Це тепер його персональна політична відповідальність!

Тепер про сам напад. На Катю вилили літр (!) кислоти. Кислота була такої сили, що фара машини, коло якої вона стояла, розплавилась за кілька хвилин.

Покидьок цілився в обличчя. Катя чудом встигнула відвернутися і основний «удар» прийшовся на спину та руки.

Наразі стан стабільно важкий, але загрозу життю не має.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU