hronika.info
Виктор Таран
Все статьи автора
Мнения

Хто напав на Катерину Гандзюк

Незрозуміла пауза в діях Нацполіції.

Національна поліція бравурно прозвітувала про арешт нападника на Катерину.

Ми, друзі Каті, з одного боку – вітаємо цю інформацію, яка демонструє, що поліція якісно та оперативно виконала свою роботу, а з іншого – ставимось до неї з певним застереженням.

По перше, цей ‘”успіх” дивним чином збігся з п\’ятничним рішенням Генерального прокурора передати справу від Національної Поліції до центрального апарату СБУ. Однак станом на суботній ранок поліція відмовляється передавати справу до СБУ, що цілком очевидно продовжує породжувати недовіру в суспільства.

По друге, пройшла вже доба після переможних заяв речника Нацполіції, але досі силовики не надали жодних достовірних доказів, що спіймали справжнього нападника.

На нашу думку, якщо Нацполіція дійсно впіймала злочинця, то в чому проблема – провести переможну прес-конференцію, на якій, після демонстрації достовірних доказів, передати справу до СБУ. Ця не зрозуміла пауза в діях Нацполіції заставляє нас сумніватися, що впіймана людина є справжнім злочинцем, а не “цапом відбувайлом”.

Саме тому ми вимагаємо:

— у найкоротші терміни опублікувати фото імовірного злочинця, надавши інші достовірні докази його причетності до нападу на Катю;

— провести упізнання злочинця, долучивши до цього безпосередньо Катю та її батька.

Така відкритість з боку Нацполіції дозволить повернути довіру з боку суспільства, яка похитнулась до них протягом останнього тижня.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU