hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Про що свідчить прихід в Україну IKEA

Швидше за все, про зменшення корупції.

11 червня 2015 року газета «Вести» розмістила упереджений матеріал з промовистою назвою «В Украину IKEA не спешит из-за коррупции». Вміло маніпулюючи фактами, пригадуючи історії до Євромайдану, газета створила враження, що в Україну IKEA ніколи не прийде. Завершення статті було хоч вовком вий – «експерт-економіст» Руслан Ботник заявив, що Wizz-Air скорочує представництва, а сама газета зробила висновок, що лоу-костер покидає країну. Чи не навіки.

Я так детально переповідаю старий матеріал, щоб ви відчули різницю.

Лише через 3 роки з України літає вже не один, а 11 (!) авіакомпаній лоукостерів: WizzAir, Meridiana, Air Arabia, FlyDubai, EstonianAir, AegeanAir, PegasusAirlines, GermanWings, Air Baltic, Vueling Airlines, Ryanair.

А ось сьогодні стало відомо де буде розташовано магазин IKEA у Києві – у новому торговому центрі, який зводять біля метро Либідська…

Про це вам не розкаже Віталій Шабунін, про це промовчить опозиція, це спробують всіляко знецінити проросійські політики, що мітять у Президенти – в Україні справді знизився рівень корупції, інакше як пояснити зміни, що відбуваються на наших очах.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU